Ochtend kranten:

Voor o.a. de Persgroep verzorgen wij 6 dagen in de week vanaf 04.00 in de ochtend de distributie van de ochtendkranten in groot Heerlen (postcode 6411, 6412 en van 6415 t/m 6419). Vanuit het depot aan de Heerlerbaan worden de kranten (de Volkskrant, Trouw, Algemeen Dagblad (AD), Financieel Dagblad, NRC Next en de junior kranten Seven Days en Kidsweek) door dagbladbezorgers in dienst van de Persgroep voor 07.00 uur s' ochtends bij de abonnees bezorgd.

Folders en Huis-aan-Huis bladen:

Voor diverse verspreidbureaus en uitgevers vervoeren wij in 6 dagen per week in regio Parkstad en Heuvelland de folders en huis-aan-huis bladen.(wij noemen dit fijn distributie). Wij zorgen er dan voor dat de gewenste pakket folders op het juiste adres geleverd wordt. Dit is bij veel bezorgers meer dan 10 folders per keer. Ook worden er bij deze bezorgers de weekbladen geleverd die zij die week moeten bezorger in een wijk die aan hun is aangewezen. De weekbladen worden op donderdag en op zaterdag geleverd, de folders dienen op vrijdag geleverd te worden, i.v.m. de hoeveelheid komen wij 3 x per week bij dezelfde bezorgers. Hier wordt dan ook een fijne band mee opgebouwd. Men heeft wel eens wensen waar de folders en de weekbladen geleverd dienen te worden, hier geven wij natuurlijk ook gehoor aan. Want een dienstverlening begint bij een goede service. Op de dinsdag en de woensdag worden de folders en de weekbladen samen uitgereden, dit omdat de hoeveelheid folders en weekbladen minder is dan de weekend bezorging van de verspreidbureaus.

Verspreiding van folders:

Voor folder verspreiding hebben wij ook de oplossing. Wanneer u regionaal wilt verspreiden of door geheel Nederland, wij brengen de folders voor u dan onder bij het verspreidbureau dat bij u de voorkeur heeft. Doordat wij een goede samenwerking hebben met de verspreidbureaus kunnen wij u dit aanbieden.

Separate Verspreiding:

U kunt bij ons ook terecht voor separate verspreiding. Deze dienstverlening heeft een zeer grote tref kans voor uw folder en/of weekkrant. Uw folder of weekkrant valt ALLEEN in de brievenbus zonder ander folder materiaal. Wij hebben voor deze dienstverlening bijzonder goede en betrouwbare bezorgers.

Bezorgers:

3D Logistics is altijd opzoek naar betrouwbare en gemotiveerde bezorgers. Voor het bezorgen van de ochtendkrant en/of separate verspreiding kunt u zich aanmelden. Wanneer er bij u in de buurt iets vrij is wordt u binnen een aantal dagen terug gebeld. Wanneer er echter niets vrij is bij jouw in de buurt dan komt u op onze reservelijst. Deze wordt elke 6 maanden ververst. Zodat er alleen nog actuele reserve opstaan.

 

Contact

3D Logistics
Koolhofstraat 10
6443 CM  Brunssum
Tel: 06 25 46 61 13
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


A > 3D logistics